Mind Your Dramas

”Life consists only of moments, nothing more than that. So if you make the moment matter, it all matters.” – Ellen Langer

Det känns lite konstigt att skriva det men den här kursen föddes från början ur min egen rädsla för att inte leva livet fullt ut. Jag har alltid trott att det har funnits en slags kod för att göra det och spenderat en massa tid med att försöka knäcka den. När jag läste om hur Harvardpsykologen Ellen Langer resonerade kring det här var det som att jag äntligen kunde pusta ut. Det Langer och många mindfulnesspionjärer med henne säger är att livet endast består av små stunder staplade på varandra och att allt vi egentligen behöver göra för att leva livet fullt ut är att vara närvarande i var och en av dem.

I kursen Mind Your Dramas övar vi oss på det genom att varva mindfulness med roliga och kreativa närvaroövningar hämtade ur dramapedagogiken och samtal kring teman som rör stress, prestation och detta med att släppa taget om föreställningar kring hur saker och ting bör vara. Som en hjälp i att bli medvetet närvarande använder vi oss av våra sinnen, vår nyfikenhet och vår förmåga att lyssna aktivt på varandra och i slutändan brukar det skapas en väldigt varm och levande stämning i gruppen.

Kursstart: Torsdagen 25 jan
Tid: Torsdagar 18.45-20.00

Lärare: Nicole Rahm
Antal veckor: 6
Pris: 990 kr
Drop in ett tillfälle: 180 kr

Obs! Kursen är endast öppen för drop in de första 2 lektionerna, därefter är kursen sluten.
Anmäl dig: Maila *protected email*

Om Nicole Rahm, kursledare:

Nicole är en Stockholmsbaserad dramapedagog och mindfulnessinstruktör med en kandidatexamen i Utvecklingsstudier som inspireras av autentiskhet och den skönhet som speglas i var människas sanning oavsett innehåll. Hon ser alla känslor som lika värdefulla och lika mycket del av livet. och vidhåller att den kanske allra vackraste gåvan vi kan ge varandra är vår fulla närvaro och lyssnande.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestby feather